Прави се непрекъснато наблюдение на водоемите, за момента няма рискове, заяви

...
Прави се непрекъснато наблюдение на водоемите, за момента няма рискове, заяви
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Бедстващи хора в София няма, следят се водоемите

" Прави се непрестанно наблюдаване на водоемите, за момента няма опасности ", заяви кметът на София Васил Терзиев по отношение на обстановката в столицата след вчерашния порои, подправен с градушка. Той увери, че бедстващи хора няма.

В идващите няколко дни се чакат такива в цялата страна

Получени са 230 сигнала на телефон 112 и 34 в контактния център. Реагирано е неотложно от 18 екипа на Столична община, които са на терен.

" Още в 6 часа изкарахме компаниите за разчистване, с цел да бъдат приведени във тип улиците. Имаме данни за един човек, обиден от гръмотевица в регион " Младост ", настанен е в болница без заплаха за живота ”, заключи Терзиев.

 Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Утрото след бурята: Какви са вредите? 3 мин. Утрото след бурята: Какви са вредите?  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Как се гласоподава на избори 2 мин. Как се гласоподава на избори " 2 в 1 ": Росица Матева сподели разликите в бюлетините в ефира на bTV  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Преди притежател да разбере, че колата му я няма: Хванаха автокрадец на 1 мин. Преди притежател да разбере, че колата му я няма: Хванаха автокрадец на " Струма " (СНИМКИ)  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Утрото след бурята: Какви са вредите? 3 мин. Утрото след бурята: Какви са вредите?  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Как се гласоподава на избори 2 мин. Как се гласоподава на избори " 2 в 1 ": Росица Матева сподели разликите в бюлетините в ефира на bTV  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Преди притежател да разбере, че колата му я няма: Хванаха автокрадец на 1 мин. Преди притежател да разбере, че колата му я няма: Хванаха автокрадец на " Струма " (СНИМКИ)

" Ще продължим да оправяме интензивно инфраструктурата. Нищо от това нямаше да се случи, в случай че имахме нужната ВиК конструкция ", заяви кметът на София.

Той добави, че доста неща би трябвало са се оправят.

" Започнали сме работа, само че всички ние имаме отговорността за това и се надявам да имаме разговор. Общината има потребност от малко по-конструктивен разговор - както с администрацията, по този начин и с общинските съветници, с цел да се намират решения ”, прикани кметът Терзиев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР